2e kerstdag

Aanvang 19.00 uur.

2e kerstdag muziek m.m.v. Renate Houtman
 

KERSTMENU 2019  euro 59,50 p.p.
 

#. Amuse met glaasje bubbels

****

#. Proeverijtje;

4 mini gerechtjes met ; rilette van eendenlever, marbre van zalm en botervis, steak tartaar en tortilla met kingcrab

****

#. Bloemkoolsoepje met bacon en crumble van Parmezaanse kaas

**** 

#. Combi van gerookte fazant en geconfijt eendenboutje met sinaasappel sausje en truffel kroepoek

Of

#. Coquilles met tomatencrumble, crispy panchetta, asperges en een schuim van dragon met zwarte bes

**** 

#. Tournedos Rossini met paddenstoelen en rode portjus

Of

#.  Gebakken doradefilet  met  edamame bonen en jus van paddenstoelen

****

#. Kerstdessert van de chef

Of

#. Kaasplateau van Brügeman

****

#. Koffie met snoeperijtjes.

  

Reserveren:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 075-6411731

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1e Kerstdag

Aanvang 19.00 uur.

1e kerstdag muziek m.m.v. Renate Houtman

2e kerstdag muziek m.m.v. Renate Houtman
 

KERSTMENU 2019  euro 59,50 p.p.
 

#. Amuse met glaasje bubbels

****

#. Proeverijtje;

4 mini gerechtjes met ; rilette van eendenlever, marbre van zalm en botervis, steak tartaar en tortilla met kingcrab

****

#. Bloemkoolsoepje met bacon en crumble van Parmezaanse kaas

**** 

#. Combi van gerookte fazant en geconfijt eendenboutje met sinaasappel sausje en truffel kroepoek

Of

#. Coquilles met tomatencrumble, crispy panchetta, asperges en een schuim van dragon met zwarte bes

**** 

#. Tournedos Rossini met paddenstoelen en rode portjus

Of

#.  Gebakken doradefilet  met  edamame bonen en jus van paddenstoelen

****

#. Kerstdessert van de chef

Of

#. Kaasplateau van Brügeman

****

#. Koffie met snoeperijtjes. 

 

Reserveren:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 075-6411731

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerstavond

Aanvang 19.00 uur.

Muziek met Ivon

KERSTMENU 24 december 2019 euro 44,50 p.p.
 

#. Amuse met glaasje bubbels 

*****

#. Proeverij; 4 mini gerechtjes met ; rilette van eendenlever, marbre van zalm en botervis, steak tartaar en tortilla met kingcrab

****

#. Bloemkoolsoepje met bacon en crumble van Parmezaanse kaas

****

#. Tournedos Rossini met paddenstoelen en rode portjus

Of

#. Gebakken doradefilet met edamame bonen en jus van paddenstoelen

****

#. Kerstdessert van de chef.

Of

Kaasplateau van Brügemann

****

#. Koffie met snoeperijtjes.
 

                     Reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 075-6411731