KERSTMENU 25 en 26 december 2023
Dancing dinner in de vorm van 10 kerstgerechtjes.
#. Sashimi van tonijn met sinaasappel, rode peper, pistache crumble en een feestelijk glas Cava
****
#. Zacht gegaarde zalm met een dimsum van gamba’s en Oosterse dressing
****
#. Burrata met geroosterde aubergine en zwarte knoflook
****
#. Wildbouillon
****
#. Gegrilde dorade met gerookte paling en beurre blanc
****
#. Zwezerik met risotto, paddenstoelen en een jus van morilles
****
#. Hazenrugfilet met roergebakken zuurkool en een portjus
****
#. Kalfssukade met knolselderijpuree, truffeljus en een stoofpeertje
****
#. Kerstdessert van de chef
****
#. Koffie met snoeperijtjes.
Reserveren ; info@kombof.nl of 075-6411731
1e en 2e kerstdagmuziek; Renate Houtman
Het kerstmenu komt op euro 69,50 p.p. Aanvang 18.30 uur.
De vega versie;
#. Vegetarische sashimi en een feestelijk glas Cava
****
#. Carpaccio van knolselderij met hummus van rode biet
****
#. Burrata met geroosterde aubergine en zwarte knoflook
****
#. Groentebouillon
****
#. Gegrilde portobello gevuld met spinazie en ricotta
****
#. Geroosterde bloemkool met mangochutney en pappadums
****
#. Risotto met groene asperges
****
#. Ravioli al Tartufo
****
#. Kerstdessert van de chef
****
#. Koffie met snoeperijtjes.
KERSTMENU 25 en 26 december 2023
Dancing dinner in de vorm van 10 kerstgerechtjes.
#. Sashimi van tonijn met sinaasappel, rode peper, pistache crumble en een feestelijk glas Cava
****
#. Zacht gegaarde zalm met een dimsum van gamba’s en Oosterse dressing
****
#. Burrata met geroosterde aubergine en zwarte knoflook
****
#. Wildbouillon
****
#. Gegrilde dorade met gerookte paling en beurre blanc
****
#. Zwezerik met risotto, paddenstoelen en een jus van morilles
****
#. Hazenrugfilet met roergebakken zuurkool en een portjus
****
#. Kalfssukade met knolselderijpuree, truffeljus en een stoofpeertje
****
#. Kerstdessert van de chef
****
#. Koffie met snoeperijtjes.
Reserveren ; info@kombof.nl of 075-6411731
1e en 2e kerstdagmuziek; Renate Houtman
Het kerstmenu komt op euro 69,50 p.p. Aanvang 18.30 uur.
De vega versie;
#. Vegetarische sashimi en een feestelijk glas Cava
****
#. Carpaccio van knolselderij met hummus van rode biet
****
#. Burrata met geroosterde aubergine en zwarte knoflook
****
#. Groentebouillon
****
#. Gegrilde portobello gevuld met spinazie en ricotta
****
#. Geroosterde bloemkool met mangochutney en pappadums
****
#. Risotto met groene asperges
****
#. Ravioli al Tartufo
****
#. Kerstdessert van de chef
****
#. Koffie met snoeperijtjes.
KERSTAVOND-MENU 24 december 2023. Aanvang 18.30 uur.
Dancing dinner in de vorm van 8 kerstgerechtjes.
#. Sashimi van tonijn met sinaasappel, rode peper, pistache crumble en een feestelijk glas Cava
****
#. Zacht gegaarde zalm met een dimsum van gamba’s en Oosterse dressing
****
#. Burrata met geroosterde aubergine en zwarte knoflook
****
#. Wildbouillon
****
#. Zwezerik met risotto, paddenstoelen en een jus van morilles
****
#. Kalfssucade met knolselderijpuree, truffeljus en een stoofpeertje
****
#. Kerstdessert van de chef
****
#. Koffie met snoeperijtjes.
Reserveren ; info@kombof.nl of 075-6411731.
Kerstavond 24 december; muziek Ivonne van Hattem Tongeren
Het kerstavond-menu komt op euro 55,50 p.p.
De vega-versie;
#. Vegetarische sashimi en een feestelijk glas Cava
****
#. Carpaccio van knolselderij en bietenhummus
****
#. Burrata met geroosterde aubergine en zwarte knoflook
****
#. Groentebouillon
****
#. Gegrillde portobello gevuld met spinzie en ricotta
****
#. Ravioli al Tartufo
****
#. Kerstdessert van de chef
****
#. Koffie met snoeperijtjes