Hoofdgerechten vlees
Tournedos met peper truffelsaus Filet mignon with pepper sauce with truffle 225 gram 26,50 of Ladysteak 160 gram 23,50
|
€ 26,50 |
Schippers tournedos met gebakken uien, champignons en spekjes Filet mignon with mushrooms, onions and lardons 225 gram 26,50 of Ladysteak 160 gram 23,50
|
€ 26,50 |
Reekoteletten met rode portsaus Cutlets of venison served with red portsauce
|
€ 19,50 |
Duo van wildstoofpootje en een cranberry venkel wildworstje geserveerd met Zaanse mosterdsaus Stew of game with a sausage of game served with mustard sauce |
€ 18,50 |
T-Bonesteak van de grill ongeveer 500 gram, met diverse sausjes T-bonesteak 500 grams |
€ 28,50 |
Kipsaté met salade en friet Chicken satay with peanut sauce, served with salad and french fries |
€ 15,50 |
Varkenshaassaté met salade en friet Pork tenderloin satay with peanut sauce, served with salad and french fries |
€ 17,50 |
Hoofdgerechten vis
Visstoofpotje van botervis, kabeljauw en zalm in een romige kreeftensaus Fish stew of butterfish, cod and salmon served with lobster sauce |
€ 18,50 |
Stoofaal "De Woude" Braised eel |
€ 23,- |
Roergebakken gambastaartjes en coquilles met knoflook, pepertjes en bosui op een bedje van zwarte verse spaghetti Stir-fried prawns and scallops with garlic served with spaghetti |
19,50 |
Vegetarische gerechten
Onze vegetarische gerechten zijn ook verkrijgbaar als voorgerecht
Our vegetarian dishes are also available as a starter
Salade met gebakken halloumi (Cypriotische geitenkaas) geserveerd met vers fruit, honing en pijnboompitjes Salad with Halloumi goatcheese |
€ 18,50 |
Quiche mediterrane met spinazie, geitenkaas en zongedroogde tomaatjes Mediterranean quiche with spinach and goatcheese |
€ 18,50 |
Truffelrisotto met bospaddenstoelen en Parmezaan Risotto with truffle, mushrooms, au gratin with Parmezan cheese |
€ 18,50 |